Все, що вам потрібно знати про: Як робити ставки

Ставки на спорт – це легко, приємно і дає можливість заробляти гроші. Новачкам, навпаки, не варто поспішати робити ставки. Як би прості не були ставки на спорт, зробити все правильно на початку непросто.

Сумнівно, що гравцям сподобаються ставки на спорт, якщо вони підійдуть до них неправильно, оскільки вони, швидше за все, будуть не на правильному шляху, щоб отримати виграш.

Це не має на меті відбити бажання робити ставки на спорт. Мета цієї статті полягає в тому, щоб гравці знали, як робити ставки, і запропонували гравцям міцні основи, на яких можна було б розвивати, якщо вони хочуть регулярно вигравати гроші.

Все, що вам потрібно знати про: Як робити ставки
Oleksandr Ivanov
WriterOleksandr IvanovWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Ваш посібник зі ставок на спорт

Ваш посібник зі ставок на спорт

Ось короткий огляд того, що гравці повинні знати та робити, щоб не лише підвищити свої шанси на виграш, але й допомогти їм відповідально грати в азартні ігри та отримувати від цього задоволення. Індустрія ставок на спорт, як і Уолл-стріт, нестабільна. Букмекери змінюють коефіцієнти ставок протягом дня на основі активності, яку вони виконують, та інших новин, таких як травми та погода.

Наприклад, якщо команда А починає як фаворит із 7 очками і переважна більшість ставок робиться на неї, її лінія може збільшитися з -7 до -7,5. Цілком можливо, що лінія може просунутися набагато далі до -8, або що вона буде "відкуплена" до -7.

Якщо говорити про лінії, варто порівняти рядки з кількох спортивних книг. Лінії можуть відрізнятися залежно від спортивної книги, оскільки різні букмекерські контори обслуговують різні типи клієнтів.

Що стосується суми ставок, розумне правило полягає в тому, щоб ризикувати лише тим, що гравець може дозволити собі втратити. Пам'ятайте, що ставки на спорт - це марафон, а не спринт. Будуть хороші дні і погані дні. Ось чому існує чудова стратегія, яка називається флет-бет.

Флет-бет передбачає ставку однакової суми в кожній грі та ризик лише від 1% до 5% банкролу гравця за кожну ставку (банкролл — це початкова сума, яку гравці мають у своєму розпорядженні для ставок). Наприклад, якщо банкролл гравців становить 100 доларів, вони повинні ризикувати не більше ніж 5 доларів за гру.

Ваш посібник зі ставок на спорт
Види спортивних ставок

Види спортивних ставок

На один вид спорту можна робити ставки кількома способами, і існує безліч способів грати в різні види спорту.

Коли справа доходить до ставок на спорт, найбільше, що можуть зробити гравці, це вивчити правила кожної форми ставок і супутніх винагород, починаючи з цих найпоширеніших типів ставок на спорт.

  • Ставки на грошову лінію: Одним із найпростіших способів ставок на спорт є ставка на грошову лінію. Гравці вирішуватимуть, хто виграє гру чи матч, і виграш визначається коефіцієнтами.
  • Прямі ставки: У Сполучених Штатах пряма ставка також відома як ставка на спред. Розкид очок показує, хто ймовірно виграє та з якою перевагою.
  • Тотальні ставки: Тут ставка залежить від загальної кількості очок, набраних обома командами. Гравці повинні вибрати, чи вважають вони, що кінцевий рахунок буде вищим або нижчим за число, указане в букмекерській книзі.
  • Експрес-ставки: Експрес-ставка — це розміщення багатьох ставок, усі з яких мають бути виграшними, щоб гравець виграв. Гравці можуть поставити, наприклад, на перемогу команди А на Світову серію та команди X у Суперкубку того самого року.
  • Тизерні ставки: Оскільки вони включають два або більше виборів, тизерні ставки можна порівняти з екскурсіями. Різниця полягає в тому, що в обмін на меншу загальну плату гравці отримують більш сприятливий спред очок.
  • Ставки один до одного: Коли гравець обирає переможця між двома учасниками, це називається ставкою один до одного
Види спортивних ставок
Ставки на футбол

Ставки на футбол

Футбол - один з найпопулярніших видів спорту для ставок.

Це добре відомий вид спорту в більшості країн світу та має кілька відомих команд. Ще одна причина, чому так багато людей люблять робити ставки на футбольні ігри, полягає в тому, що є так багато турнірів на вибір.

Ці турніри складаються з десятків різних матчів за участю багатьох різних команд, пропонуючи фанатам цього виду спорту багато можливостей робити ставки на ігри.

Єдиними країнами, де футбол не є найпопулярнішим видом спорту, є Сполучені Штати, де панує NFL, Австралія та Нова Зеландія, де домінує регбі, і Канада, де хокей є національним улюбленцем.

Ставки на футбол
Керівництво по ставкам на футбол

Керівництво по ставкам на футбол

Для початку навчання як робити ставки на футбол, виберіть букмекерську контору з великим досвідом. Сайт ставок повинен мати всі необхідні ліцензії та забезпечувати виняткове обслуговування клієнтів.

Веб-сайт повинен мати широкий вибір варіантів оплати, а також високий рівень безпеки. Перш ніж вибрати спортивного букмекера, поговоріть з іншими гравцями та проведіть деякі дослідження в Інтернеті, щоб отримати поради.

Найпопулярніші види ставок у футболі перший бомбардир, тайм/основний час, експром і обидві команди забили.

Ставки на першого бомбардира є найпопулярнішим способом ставок на футбол. Це означає, що гравець робить ставку на команду, яка, на його думку, першою заб’є в матчі. The футбольні коефіцієнти ставки на першого бомбардира зазвичай кращі, оскільки можливих багато результатів.

Половина/повний час де гравці можуть робити ставки на те, чи:

  • Одна сторона лідирує в перерві, а інша команда в кінці, або навпаки,
  • Команда буде попереду в перерві та в кінці гри,
  • У перерві буде нічия, а в матчі одна з команд виграє,
  • Гра завершиться нічиєю як в середині, так і в кінці.

Експрес-ставки збільшити можливу віддачу від своєї ставки, роблячи ставки на перемогу, поразку чи нічию багатьох команд, зменшуючи їхні шанси з кожною грою, але збільшуючи їхні шанси на великий виграш.

Ставки на те, що обидві команди заб'ють пояснюється сама собою, оскільки гравцеві надається вибір матчів і вказівка вибрати ігри, в яких обидві команди заб’ють. Зміна полягає в тому, що замість перемоги, поразки чи нічиєї в ставках на експресії тепер є лише два можливі результати: «заб’є/не заб’є»

Фентезі-спортивні ліги існують уже давно, але ставки на них, щоб заробити гроші, нещодавно стали популярнішими.

Ставки на фентезі-футбол

Основна концепція ставок на фантастичні види спорту полягає в тому, що ви збираєте команду гравців на основі певних критеріїв, і ці гравці потім заробляють очки для вашої команди залежно від їх результатів у іграх.

Потім ви можете змагатися за реальні гроші з іншими людьми, які зібрали фантастичні команди, причому переможцем стає той, чия команда показала найкращі результати. Робити ставки можна різними способами, включаючи участь у лігах, які тривають цілий сезон.

Керівництво по ставкам на футбол
Ставки на скачки

Ставки на скачки

Перегони мають довгу та багату історію, практикуючись тисячоліттями по всьому світу. Перегони на колісницях були видатним заняттям у стародавні часи, перегони відбувалися по всій Греції та Римі.

Перегони займають друге місце після футболу як найпопулярніший вид спорту для глядачів у Сполученому Королівстві. Згідно з галузевими дослідженнями, понад шість мільйонів людей відвідують перегони у Сполученому Королівстві щороку, причому 40% учасників становлять жінки.

Цей вид спорту популярний у Франції, Австралії, Сполучених Штатах, Канаді, Гонконгу та Малайзії, а вболівальники в Японії, як відомо, сплять в очікуванні великих подій.

Ставки на скачки
Посібник зі ставок на кінні перегони

Посібник зі ставок на кінні перегони

Починати ставки на скачки, гравці повинні спочатку зареєструватися на відповідному сайті ставок, а потім внести свої кошти там.

Потім вони просто знаходять гонку, на яку хочуть зробити ставку. Більшість веб-сайтів містять перелік іподромів, на яких відбуваються перегони цього дня, що дозволяє вибрати один і переглянути всі заплановані перегони.

Як вибрати переможця

Ось шість основних факторів, які гравці повинні враховувати, намагаючись передбачити переможця кінних перегонів: ход, дистанція доріжки, родовід коня, зв’язки, форма траси та оцінка гандикапу.

  • Ідуть: Гонг (також званий станом траси або рейтингом траси) — це поверхня іподрому перед перегонами чи змаганнями. Перегон визначається кількістю вологи в землі та оцінюється офіційним стюардом у день змагань
  • Відстань: Більшість коней можуть пробігти лише певну відстань, перш ніж втомляться. Вибір коня з послужним списком витривалості може добре заплатити.
  • родовід: Це відноситься до походження коня. Досвідчені гравці часто перевіряли родовід коня, щоб побачити, чи має він перевагу бігати по землі чи дерну, поводитися поза трасою (тобто повільніше) чи долати нову дистанцію.
  • Підключення: Певні поєднання тренера, жокея та власника мали великий успіх, і форма цих пар удвох і втрьох може приносити багато грошей.
  • Форма курсу: Коні бігають по-різному на різних іподромах, тому перевірити переможців попередніх дистанцій у картках є гарною ідеєю.
  • Знак гандикапу: Після того, як кінь досягає піку гандикапу, їй важко конкурувати з кіньми з більшою вагою. Під час перегонів з гандикапом порівняння рейтингу коня з останнім переможцем є критичним.
Посібник зі ставок на кінні перегони
Ставки на крикет

Ставки на крикет

Крикет - одна з найдавніших ігор, коріння якого сягає 18 століття в Англії. Це також один із найпопулярніших видів спорту у світі, де багато любителів ставок на спорт роблять ставки на матчі з крикету, не виходячи з дому.

Насправді ставки на спортивні події з крикету є прибутковою частиною індустрії азартних онлайн-ігор. Хоча вона найпопулярніша у Великій Британії, Індії, Австралії та Південній Африці, її популярність зростає серед американців, які все більше знайомляться з грою.

Хоча більшість гравців у Сполучених Штатах все ще не знайомі з грою, деякі американські букмекери вважають ставки на крикет цікавими завдяки численним варіантам ставок, які пропонує гра.

Ставки на крикет
Посібник зі ставок на крикет

Посібник зі ставок на крикет

Перш за все, гравці повинні знайти найкращу букмекерську контору, яка добре розбирається в крикеті та дає конкурентоспроможні коефіцієнти. Крім того, деякі сайти букмекерських контор надавати клієнтам статистику, необхідну для успішного ставлення.

Набагато легше робити ставки, керуючись інстинктами, ніж розробляти й аналізувати стратегію. Однак, якщо гравці скористаються деякими перевіреними та справжніми порадами ветеранів щодо ставок на крикет, їм не потрібно буде проводити обширний статистичний аналіз, щоб збільшити ваші шанси зробити ставку на перемогу.

Завжди слідкуйте за прогнозом погоди

Знання погоди може дати вам деяке приховане уявлення про гру, яка в основному залежить від вітру та ступеня нестабільності повітря. Наприклад, якщо прогнозується дощ, ігри, заплановані на ці дні, можуть бути скорочені на користь команди, яка б’є другою.

Очікуємо на результати жеребкування

Рішення про те, хто б'є першим, значно впливає на результат гри. Це пов’язано з тим, що перша сторона, яка б’є, матиме менше недоліків у ході гри через знос хвіртки.

Важливість форми

Форма визначатиме, наскільки добре чи погано виступає команда чи окремий гравець. Переконайтеся, що ви перевіряєте команди та гравців заздалегідь, щоб отримати найновішу інформацію про статистику їхніх результатів.

Оцінка грунтових умов

Незважаючи на те, що якість різних ігрових полів може не бути головною увагою для більшості гравців, вони мають значення. Деякі хвіртки, наприклад, взагалі не повертаються, а інші чудово реагують на обертання. Є повільні траси, а деякі мають плавучість, що сприяє швидким боулерам.

Крикет займає перше місце в списку видів спорту, у яких є важкі для людей з обмеженими можливостями. Це пов’язано з великою кількістю ринків на вибір. Доступні варіанти ставок як анте-пост, так і під час гри.

З такою кількістю альтернатив ставок існує значний ризик зробити кілька спекулятивних ставок. Як наслідок, важливо вивчити деякі з найкращих тактик, які можуть використовувати гравці, щоб отримати перевагу та, можливо, перемогти систему.

Посібник зі ставок на крикет
Ставки UFC

Ставки UFC

За останнє десятиліття Ultimate Fighting Championship (UFC) набув популярності, як і ставки на події, що відбуваються. Оскільки все більше людей роблять ставки, онлайн-букмекери змушені покращувати свої послуги, надаючи додаткові варіанти ставок, акції та конкурентоспроможні коефіцієнти.

Ставки на UFC можуть заробити багато грошей. Як і більшість ставок на спорт, існують випробувані і перевірені стратегії що може допомогти гравцям знизити ризик, одночасно збільшуючи прибуток. Ветерани завжди обмірковують тактику, але це ще важливіше для тих, хто вперше робить ставки на змішані бойові мистецтва.

Варто врахувати кілька речей, які допоможуть новачкам почати робити ставки UFC з правої ноги.

Ставки UFC
Посібник зі ставок UFC

Посібник зі ставок UFC

Знайти спортивну букмекерську контору – це перше, що потрібно зробити, щоб робити ставки в UFC. Це важливе рішення, але зараз це набагато легше, ніж кілька років тому. Причиною цього є те, що завдяки розширенню Ставки UFC, більшість букмекерів тепер пропонують значні варіанти ставок на UFC.

Огляди доступні, щоб допомогти гравцям вирішити, чи потрібна вам допомога, і гравці також повинні звернутися за порадою до спільноти ставок.

Гравці повинні шукати базовий інтерфейс, який їм знайомий і який дозволяє їм легко орієнтуватися на ринку ставок. Шукайте будь-які угоди про ставки, якими можуть скористатися гравці, будь то безкоштовні ставки, пропозиції повернення грошей або щось інше; усі вони допоможуть гравцям на початку.

Ставки UFC: основні умови ставок, які варто знати

  • улюблений: Боєць, якому прогнозують перемогу — і майже завжди зі смішно низькими шансами. З бійками в андеркарті ставки на фаворитів завжди вигідніші.
  • аутсайдер: З іншого боку, це той комбат, який навряд чи переможе. Це може бути вигідніше, ніж ставка на фаворита, оскільки ви повернете свою ставку плюс прибуток.
  • Push: Парі, результатом якої є нічия, не є ні програшним, ні виграшним квитком. Ваша ставка просто повертається.
  • Крейда: Фаворит бою або прогнозований переможець, і зазвичай особа з найкращими шансами; майже завжди негативні коефіцієнти.
  • Рішення: Результат поєдинку за суддівською карткою. Це може бути розділене, одноголосне, більшість або технічне рішення.
  • технічний нокаут: Це означає технічний нокдаун. Бійця тричі потрапляють у нокдаун, або рефері втручається та зупиняє бій після того, як визначить, що боєць не може продовжувати. Якщо судді не визначать бій за таблицями показників або не оголосить, що боротьбу не буде, кутові зняття також є технічним нокаутом.
Посібник зі ставок UFC
About the author
Oleksandr Ivanov
Oleksandr Ivanov
About

Олександр Іванов, енергійний 26-річний українець, вправно поєднує свою любов до онлайн-казино з вмінням української локалізації, створюючи спеціалізовані казино-посібники для геймерів України.

Send email
More posts by Oleksandr Ivanov

Останні новини

Кращий посібник зі ставок на спорт на бокс
2023-11-17

Кращий посібник зі ставок на спорт на бокс

Ставки на бокс завжди мали відданих шанувальників. Останнім часом все більше фанатів бійки почали активно шукати можливості для ставок на важливі події. Хороша новина полягає в тому, що тепер робити ставки на бокс стало простіше, ніж будь-коли. Якщо вас цікавлять спортивні ставки, важливо знати різні ринки боксу, типові формати коефіцієнтів і корисні підказки щодо ставок, перш ніж робити будь-які ставки. Ви також повинні навчитися вибирати надійні онлайн-букмекерські контори. У цьому вичерпному посібнику з он-лайн ставок на бокс охоплено всі основи.

Що вам потрібно знати про ставки на NASCAR
2023-03-22

Що вам потрібно знати про ставки на NASCAR

З величезною базою шанувальників у Північній Америці та багатьма гонками, які відбуваються практично щотижня на різних іподромах з лютого до початку листопада, ставки на NASCAR є одним із найпривабливіших варіантів ставок для ентузіастів автоспорту.

Кращий посібник зі ставок на Super Bowl, щоб підготуватися
2023-03-08

Кращий посібник зі ставок на Super Bowl, щоб підготуватися

Після того, як гра 2022 року поб’є всі попередні рекорди, на Super Bowl 2023 можна буде легально покласти багато грошей. Минулого разу в Суперкубку LVI «Лос-Анджелес Ремс» перемогли «Цинциннаті Бенгалс» з рахунком 23-20.

Найкрутіші зимові види спорту, на які можна робити ставки
2022-03-02

Найкрутіші зимові види спорту, на які можна робити ставки

Види спорту на снігу або льоду називають зимовими видами спорту. На відміну від літніх видів спорту, зимові види спорту мають коротший сезон з листопада по лютий. Деякі заходи, наприклад, зимові Олімпійські ігри, плануються кожні чотири роки. Зимові Олімпійські ігри пропонують найцікавіші можливості для ставок на спорт онлайн. Тим не менш, кілька щорічних і дворічних зимових видів спорту доступні для ставок.